31.3.14

CM Brazilia, Portugalia vs Ghana televizat


Meciul Portugalia - Ghana se dispută în cadrul grupei G de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, SUA vs Germania televizat


Meciul SUA - Germania se dispută în cadrul grupei G de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, SUA vs Portugalia televizat


Meciul SUA - Portugalia se dispută în cadrul grupei G de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Germania vs Ghana televizat


Meciul Germania - Ghana se dispută în cadrul grupei G de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Ghana vs SUA televizat


Meciul Ghana - SUA se dispută în cadrul grupei G de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Germania vs Portugalia televizat


Meciul Germania - Portugalia se dispută în cadrul grupei G de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Costa Rica vs Anglia televizat


Meciul Costa Rica - Anglia se dispută în cadrul grupei D de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Italia vs Uruguay televizat


Meciul Italia - Uruguay se dispută în cadrul grupei D de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Italia vs Costa Rica televizat


Meciul Italia - Costa Rica se dispută în cadrul grupei D de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

Cum va fi vremea în luna august 2016


Luna august are tendinţa de a fi mai caldă decât în alţi ani, cu lungi perioade de secetă, însă şi cu unele zile de ploi torenţiale, descărcări electrice şi vijelii. 

30.3.14

CM Brazilia, Uruguay vs Anglia televizat


Meciul Uruguay - Anglia se dispută în cadrul grupei D de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Anglia vs Italia televizat


Meciul Anglia - Italia se dispută în cadrul grupei D de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Uruguay vs Costa Rica televizat


Meciul Uruguay - Costa Rica se dispută în cadrul grupei D de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Grecia vs Coasta de Fildeş televizat


Meciul Grecia - Coasta de Fildeş se dispută în cadrul grupei C de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Japonia vs Columbia televizat


Meciul Japonia - Columbia se dispută în cadrul grupei C de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Japonia vs Grecia televizat


Meciul Japonia - Grecia se dispută în cadrul grupei C de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Columbia vs Coasta de Fildeş televizat


Meciul Columbia - Coasta de Fildeş se dispută în cadrul grupei C de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Coasta de Fildes vs Japonia televizat


Meciul Coasta de Fildeş - Japonia se dispută în cadrul grupei C de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Algeria vs Rusia televizat


Meciul Algeria - Rusia se dispută în cadrul grupei H de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Coreea de Sud vs Belgia televizat


Meciul Coreea de Sud - Belgia se dispută în cadrul grupei H de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Coreea de Sud vs Algeria televizat


Meciul Coreea de Sud - Algeria se dispută în cadrul grupei H de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Belgia vs Rusia televizat


Meciul Belgia - Rusia se dispută în cadrul grupei H de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Rusia vs Coreea de Sud televizat


Meciul Rusia - Coreea de Sud se dispută în cadrul grupei H de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Belgia vs Algeria televizat


Meciul Belgia - Algeria se dispută în cadrul grupei H de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Franţa vs Ecuador televizat


Meciul Franţa vs Ecuador se dispută în cadrul grupei E de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Honduras vs Elveţia televizat


Meciul Honduras vs Elveţia se dispută în cadrul grupei E de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Honduras vs Ecuador televizat


Meciul Honduras - Ecuador se dispută în cadrul grupei E de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Elveţia vs Franţa televizat


Meciul Elveţia - Franţa se dispută în cadrul grupei E de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Columbia - Grecia televizat


Meciul Columbia - Grecia se dispută în cadrul grupei C de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Olanda vs Chile televizat



Meciul Olanda - Chile se dispută în cadrul grupei B de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Australia vs Spania televizat


Meciul Australia - Spania se dispută în cadrul grupei B de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Australia vs Olanda televizat


Meciul Australia - Olanda se dispută în cadrul grupei B de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Spania vs Chile televizat


Meciul Spania - Chile se dispută în cadrul grupei B de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Chile vs Australia televizat


Meciul Chile - Australia se dispută în cadrul grupei B de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Spania vs Olanda televizat


Meciul Spania - Olanda se dispută în cadrul grupei B de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Croatia vs Mexic televizat


Meciul Croatia - Mexic se dispută în cadrul grupei A de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Camerun vs Brazilia televizat


Meciul Camerun - Brazilia se dispută în cadrul grupei A de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Camerun vs Croatia televizat


Meciul Camerun vs Croatia se dispută în cadrul grupei A de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Brazilia vs Mexic televizat


Meciul Brazilia - Mexic se dispută în cadrul grupei A de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Mexic vs Camerun televizat


Meciul Mexic - Camerun se dispută în cadrul grupei A de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

CM Brazilia, Brazilia vs Croatia televizat


Meciul Brazilia - Croaţia se dispută în cadrul grupei A de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal, Brazilia 2014. 

27.3.14

Fotbal EURO 2016, România vs Finlanda televizat



Meciul de fotbal România - Finlanda, se dispută în preliminariile Campionatului European de fotbal 2016.

Fotbal EURO 2016, România vs Grecia televizat



Meciul de fotbal România - Grecia, se dispută în preliminariile Campionatului European de fotbal 2016.

Fotbal EURO 2016, România vs Feroe televizat



Meciul de fotbal România – Insulele Feroe, se dispută în preliminariile Campionatului European de fotbal 2016.

Fotbal EURO 2016, România vs Irlanda de Nord televizat



Meciul de fotbal România - Irlanda de Nord, se dispută în preliminariile Campionatului European de fotbal 2016.

Fotbal EURO 2016, România vs Ungaria televizat



Meciul de fotbal România – Ungaria, se dispută în preliminariile Campionatului European de fotbal 2016.

25.3.14

Cum este format CNP în România


Condul Numeric Persona, sau CNP – ul, pe care fiecare cetăţean născut în România îl are pe Certificatul de Naştere şi în Cartea de Identitate, are 13 cifre.

22.3.14

Programul Dormeo de Paşte



La fel ca în fiecare an, hipermarketurile, supermarketurile sau magazinele mari au pregătit un program special pentru sărbătorile de Paşte, pentru a reuşi să aprovizioneze toţi clienţii. 

21.3.14