24.6.12
Berea nefiltrată Ursus a intrat pe piaţa naţională
Sortimentul de bere nefiltrată Ursus Breweries, făcută pe baza unei reţete ce presupune 100% malţ, două varietăţi de hamei pentru amăreală şi o drojdie specială, a fost lansat în Bucureşti.
Ca reţetă, este o bere nepasteurizată, proaspătă, cu un conţinut de alcool de 5% şi un termen de garanţie de şapte zile. Ea se găseşte doar la halbă în 40 de localuri din Bucureşti.
Ursus Nefiltrată a intrat în producţie anul trecut, la Cluj.
Ursus Breweries, aparţine SABMiller plc, şi deţine fabrici de bere în Timişoara, Buzău şi Braşov, precum şi o mini facilitate de producţie în Cluj, Fabrica de Bere Ursus.
Sunt produse mărcile Ursus, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd's, Stejar şi Pilsner Urquell.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu