12.6.16

Reduceri de preturi din 15 ianuarie 2019


In fiecare an, din 15 ianuarie si pană pe 15 aprilie, timp de 45 de zile, o buna parte dintre magazinele din tara intra in perioada soldurilor. Practic, in acesta perioada se intra in febra reducerilor de preturi la produsele de toamna si iarna. 
De obicei, marfurile care pot fi supuse soldarii sunt articolele de imbracaminte, tesaturile, marochinaria, articolele de blanarie sau pielarie, confectiile, tricotajele, inclusiv lenjeria, incaltamintea si articolele sezoniere de sport-turism, precum si alte produse stabilite prin norme ca facand parte din categoria produselor sezoniere. 
Ele trebuie insa anuntate cu cel putin 10 zile inainte de a fi vandute si trebuie sa aiba afista si pretul vechi, chiar daca sunt destui care practica in Romania smecheria ieftina de a vinde la acelasi pret numai ca anunta mari reduceri. In astfel de cazuri trebuie anuntata de urgenta Protectia Consumatorului. 
Cea de-a doua perioada din an cand se vand legal solduri este 1 august - 31 octombrie, pentru produsele de primavara si de vara.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu