13.3.17

Simularea pentru Evaluarea Naţională 2017, clasele a VIII-a, a XI-a şi a XII-aÎn acest an la Simularea pentru Evaluarea Naţională, şi a Bacalaureatului, elevii clasei a VIII-a susţin, luni, simularea probei scrise la limba şi literatura română de la Evaluarea Naţională, marţi la limba maternă şi joi la matematică.

Simularea pentru Bacalaureat a fost programa luni, 13 martie, la limba română, marţi la limba maternă şi joi la istorie pentru profilul umanist şi la matematică pentru profilul real, la care participă atât elevii din clasa a XII-a, cât şi cei din clasa a XI-a.
Simularea probei la alegere a profilului şi specializării va avea loc vineri şi la aceasta vor participa doar elevii clasei a XII-a. 
Acestă probă se suţine la una dintre materiile biologie, chimie, fizică, economie, filosofie, geografie, informatică, logică şi argumentare, sociologie sau psihologie. 
Rezultatele la simulările examenelor naţionale vor fi afişate în 31 martie. 
Notele obţinute nu se trec în catalog, decât la solicitarea elevului, care trebuie să solicite profesorului consemnarea notelor în catalog. 
Tezele vor avea loc cu cel puţin trei săptămâni înainte de finalul semestrului al II-lea.
Vacanţa de vară va începe în 17 iunie şi se va încheia în 10 septembrie.
Probele de la examenul de Bacalaureat, susţinute din 6 iunie până în 30 iunie
Cursurile pentru clasa a XII-a se vor încheia în 26 mai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu