26.5.11

DEUTEK va creşte afacerile la 31,5 mil.euro

DEUTEK va creşte afacerile la 31,5 mil.euroUnul dintre principalii producători de lacuri şi vopsele din România, DEUTEK, şi-a propus un avans de minim 5% al afacerilor în acest an, până la 31,5 milioane de euro, prognoză susţinută de majorarea cotei de piaţă la nivel local şi creşterea exporturilor în ţări precum Republica Moldova şi Ucraina. 

Firma DEUTEK a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 30 de milioane de euro, din care vopselele au reprezentat peste 80%, iar diferenţa a fost generată de segmentul de adezivi şi gleturi, complementar categoriei de bază formată din vopsele.
Se estimează că piaţa de profil va ajunge la un nivel similar celui din 2008, în cazul în care economia şi piaţa construcţiilor vor intra din nou pe un trend ascendent, abia după anul 2014. În primele cinci luni piaţa s-a contractat cu 20%.
Compania DEUTEK este unul dintre cei mai importanţi jucători de profil din România, alături de Fabryo Corporation, Policolor, Kober, Daw Benţa România, Atlas Corporation, Druckfarben şi Sarcom. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu