26.5.11

Raiffeisen Bank International România a avut profitul la jumătate în primul trimestru

Raiffeisen Bank International România a avut profitul la jumătate în primul trimestru În primul trimestru faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut Profitul după taxe obţinut de Raiffeisen Bank International (RBI) în România a scăzut cu 56%, la 16 milioane euro, în principal ca urmare a scăderii câştigului din investiţii financiare şi derivate.

Profitul net obţinut din investiţii financiare şi derivate a variat de la un profit de 19 milioane euro în primul trimestru al anului trecut la o pierdere de 2 milioane euro în primele trei luni din 2011, potrivit raportului financiar prezentat joi de RBI.
Raiffeisen Bank România estimează că va obţine în acest an un profit net de 271,8 milioane de lei, potrivit standardelor locale de contabilitate RAS, uşor peste cel din 2010, în contextul unor investiţii programate de 182,8 milioane lei, la venituri de 1,83 miliarde lei. RBI Austria deţine 99,49% din acţiunile Raiffeisen România, iar restul titlurilor, reprezentând 0,51% din capital, sunt controlate de peste 17.500 de acţionari persoane fizice şi juridice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu