7.5.12

Programul turistic Vacanţa la ţarăÎntre 6 mai şi 15 iunie, va avea loc ediţia a 19 – a a Programului Special „Vacanţa la ţară”.
Poiectul se adresează la toate categoriile de turişti care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Prin acest progra,, pachetul de oferă sejururi de cinci nopţi/ şase zile la pensiuni de 2 margarete la preţul de 150 lei de persoană. La pensiunile de 3 şi 4 margarete, tarifele pentru un sejur au preţuri de 195 lei de persoană. 
În preţurile oferite sunt incluse cinci nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.
Primele judeţe intrate în acest program sunt: Argeş, Alba Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu