5.4.13

Când se încheie prohibiţia la pescuit 2016Prohibiţia la pescuit în 2016 a început în 10 aprilie, ea urmând a fi menţinută titmp de 60 de zile.

Încetarea prohibiţiei la pescuit va avea loc în data de 8 iunie. Măsura este valabilă pentru locurile fără regim special din ţară,
Astfel. Se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv şi familial al oricăror specii de peşti, crustacee, moluşte şi al altor vieţuitoare acvatice în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 10 aprilie – 08 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, inclusiv Golful Musura, pe o durată de 45 de zile, în perioada 10 aprilie - 24 mai inclusiv, cu excepţiile prevăzute în prezentul ordin.

În Complexul Razim - Sinoe şi lacurile litorale se instituie măsuri de prohibiţie pentru pescuitul în scop comercial şi recreativ/sportiv al oricăror specii de peşti şi alte vieţuitoare acvatice, pe o durată de 69 de zile, în perioada 1 aprilie – 08 iunie inclusiv.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu